На България й трябват сигурност и стабилност, а не избори

...
 На България й трябват сигурност и стабилност, а не избори
Коментари Харесай

Карадайъ: Сигурност и стабилност ни трябват, а не избори през 2 месеца. ДПС е гарант за единството

 Open photo

 

На България й трябват сигурност и непоклатимост, а не избори през 2 месеца.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Силистра.

Според него обстановката в страната е много тревожна, а превъзмогването на поредицата от рецесии би трябвало да стартира с решаването на политическата.

Българите желаят заслужен живот, желаят да не изпускаме опциите, които ни дава участието в Европейския съюз. Те желаят нормалност в политиката, нормалност в живота. По-добрият стандарт обаче се случва единствено посредством вложения, а те са там, където има непоклатимост и сигурност, най-много политическа, добави Карадайъ.

Той съобщи, че е Движение за права и свободи ще е поръчител за реализиране на нормалност и единодушие като даде за образец с актуализацията на бюджета.

Случи се нещо, което е парадоксално в либерален свят: 230 народни представители гласоподаваха в Народното събрание актуализацията на бюджета, нямаше нищо един глас срещу. Да не забравяме, че точно бюджетът е главния аршин, който дефинира кой е на власт и кой е в съпротива. Успяхме да прекроим бюджета на Асен Василев, тъй като Движение за права и свободи предложи измененията, към които всички се съгласиха, изясни ръководителят на Движение за права и свободи и напомни: „ 150 милиона лв. бяха планувани са земеделците, ние увеличихме сумата с 300 милиона. ”

Движение за права и свободи заплати доста висока цена с цел да има народна власт в България. Затова имаме задача - да сме пазители на целостта и единството, мира, стабилността и сигурността и да бъдем поръчител и бранител на демокрацията, съобщи още Карадайъ.

Той сподели още, че чака повишен резултат на изборите и в Разград, и в Шумен, и в Търговище, и в Силистра.

Очаквам в Силистра да сме първа политическа мощ и да имаме трима депутати, сложи задачата Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР